Gunilla Boije af Gennäs

Västra Götalands län

Information

I Svenljunga finns det ett Enskild firma som heter Gunilla Boije af Gennäs. Det finns flera företag som liknar Gunilla Boije af Gennäs i Västra Götalands län. Svenljunga är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Gunilla Boije af Gennäs är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-10-25 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2007-10-30 så har Gunilla Boije af Gennäs varit registrerat och sedan 2007-10-25 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Gunilla Boije af Gennäs och det finns fler företag som är det i Svenljunga.

Vill man komma i kontakt med Gunilla Boije af Gennäs så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Gunilla Boije af Gennäs så kan ni göra det på 073-0636793.

Konstnärsproduktion och försäljning av bildkonst, brukskonst och byggnadskonst. Konsult och upprdagsverksamhet inom utbildnings- branschen. Läromedel, utställningar och kurser riktade till studieförbund, kommunala skolor, företag och privatpersoner. Konstnärlig gestaltning.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Boije af Gennäs, Ann Gunilla som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Gunilla Boije af Gennäs har 600228-XXXX som sitt organisationsnummer.