Sexdrega Rörfix & Oljespar

Västra Götalands län

Information

600918-XXXX är organisationsnummer för bolaget Sexdrega Rörfix & Oljespar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sexdrega Rörfix & Oljespar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svenljunga som är den kommunen som Sexdrega Rörfix & Oljespar finns i.

Sexdrega Rörfix & Oljespar har varit registrerat sedan 1994-10-12 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sexdrega Rörfix & Oljespar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Sexdrega Rörfix & Oljespar är och det finns flera bolag i Svenljunga som också är .

Firmatecknare för Sexdrega Rörfix & Oljespar är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sexdrega Rörfix & Oljespar så kan ni göra det på telefon genom 0325-625175 eller genom brev på följande adress:

Utförande av arbeten inom VVS branschen och försäljning av rör- material samt försäljning av hobbymaterial.

Det finns olika personer som har en koppling med Sexdrega Rörfix & Oljespar och det är Pettersson, Stig Christer Urban som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,