Martins Häst och hov vård

Västra Götalands län

Information

601019-XXXX är organisationsnummer för företaget Martins Häst och hov vård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Martins Häst och hov vård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svenljunga som är den kommunen som Martins Häst och hov vård finns i.

Martins Häst och hov vård har varit registrerat sedan 1990-10-24 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Martins Häst och hov vård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Martins Häst och hov vård är och det finns flera bolag i Svenljunga som också är .

Firmatecknare för Martins Häst och hov vård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Martins Häst och hov vård så kan ni göra det på telefon genom 0325-611448 eller genom brev på följande adress:

Hovslageri och hästvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Martins Häst och hov vård och det är Mölgaard, Johan Martin som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,