Svenljunga Mopedservice, Kent Roger Karlsson

Västra Götalands län

Information

I Svenljunga finns det ett Enskild firma som heter Svenljunga Mopedservice, Kent Roger Karlsson. Det finns flera verksamheter som liknar Svenljunga Mopedservice, Kent Roger Karlsson i Västra Götalands län. Svenljunga är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Svenljunga Mopedservice, Kent Roger Karlsson är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1982-10-28 så har Svenljunga Mopedservice, Kent Roger Karlsson varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Svenljunga Mopedservice, Kent Roger Karlsson och det finns fler verksamheter som är det i Svenljunga.

Vill man komma i kontakt med Svenljunga Mopedservice, Kent Roger Karlsson så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Svenljunga Mopedservice, Kent Roger Karlsson så kan ni göra det på 0325-10998.

Reparation av motorfordon samt handel med cyklar och sport- artiklar.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Karlsson, Kent Roger som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Svenljunga Mopedservice, Kent Roger Karlsson har 611120-XXXX som sitt organisationsnummer.