Studioklipp i Svenljunga

Västra Götalands län

Information

620109-XXXX är organisationsnummer för företaget Studioklipp i Svenljunga. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Studioklipp i Svenljunga är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svenljunga som är den kommunen som Studioklipp i Svenljunga finns i.

Studioklipp i Svenljunga har varit registrerat sedan 1990-06-27 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1987-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Studioklipp i Svenljunga så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Studioklipp i Svenljunga är och det finns flera bolag i Svenljunga som också är .

Firmatecknare för Studioklipp i Svenljunga är följande:

Vill ni komma i kontakt med Studioklipp i Svenljunga så kan ni göra det på telefon genom 070-7590170 eller genom brev på följande adress:

Damfrisör.

Det finns olika personer som har en koppling med Studioklipp i Svenljunga och det är Nilsson, Susanne Elisabeth som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,