Carlssons byggentreprenad

Västra Götalands län

Information

I Svenljunga finns det ett Enskild firma som heter Carlssons byggentreprenad. Det finns flera bolag som liknar Carlssons byggentreprenad i Västra Götalands län. Svenljunga är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Carlssons byggentreprenad är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1990-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1991-02-05 så har Carlssons byggentreprenad varit registrerat och sedan 1986-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Carlssons byggentreprenad och det finns fler bolag som är det i Svenljunga.

Vill man komma i kontakt med Carlssons byggentreprenad så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Carlssons byggentreprenad så kan ni göra det på 0325-10827.

Byggnadsverksamhet, handel med byggvaror, förmedling av bygg- verksamhet, rådgivning vid olika typer av byggnadsverksamhet, samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Karlsson, Lars Thomas Ivar som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Carlssons byggentreprenad har 630106-XXXX som sitt organisationsnummer.