M.Pe Agentur o Postorder

Västra Götalands län

Information

631110-XXXX är organisationsnummer för företaget M.Pe Agentur o Postorder. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som M.Pe Agentur o Postorder är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svenljunga som är den kommunen som M.Pe Agentur o Postorder finns i.

M.Pe Agentur o Postorder har varit registrerat sedan 1984-01-27 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för M.Pe Agentur o Postorder så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

M.Pe Agentur o Postorder är och det finns flera bolag i Svenljunga som också är .

Firmatecknare för M.Pe Agentur o Postorder är följande:

Vill ni komma i kontakt med M.Pe Agentur o Postorder så kan ni göra det på telefon genom 0325-611902 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av textilvaror m m.

Det finns olika personer som har en koppling med M.Pe Agentur o Postorder och det är Pettersson, Jan Tonny Michael som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,