Maria Högfeldt Profile

Västra Götalands län

Information

640202-XXXX är organisationsnummer för företaget Maria Högfeldt Profile. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Maria Högfeldt Profile är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svenljunga som är den kommunen som Maria Högfeldt Profile finns i.

Maria Högfeldt Profile har varit registrerat sedan 1995-04-25 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Maria Högfeldt Profile så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Maria Högfeldt Profile är och det finns flera bolag i Svenljunga som också är .

Firmatecknare för Maria Högfeldt Profile är följande:

Vill ni komma i kontakt med Maria Högfeldt Profile så kan ni göra det på telefon genom 0325-25486 eller genom brev på följande adress:

Handel med textila plagg typ bommulströjor, T-shirt samt konsultverksamhet inom PR och goodwill.

Det finns olika personer som har en koppling med Maria Högfeldt Profile och det är Högfeldt, Irene Maria som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,