Christina Almström Hästtjänst

Västra Götalands län

Information

Christina Almström Hästtjänst hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Svenljunga som är den kommunen där Christina Almström Hästtjänst finns. I Svenljunga så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Christina Almström Hästtjänst tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Christina Almström Hästtjänst har funnits sedan och 2001-03-29 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Christina Almström Hästtjänst så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-2302013.

Svenljunga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Christina Almström Hästtjänst har idag 640924-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Christina Almström Hästtjänst

Sömnad- reparation, justering, tillverkning samt handel av häst och hundtäcken och andra produkter i branschen jämte därmed förenlig verksamhet.

I Christina Almström Hästtjänst så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Almström, Eva Christina som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .