Malins lagerförsäljning och direkt import i Svenljunga

Västra Götalands län

Information

Import och försäljning av barnprodukter företrädesvis barnvagnar och leksaker samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Malins lagerförsäljning och direkt import i Svenljunga vars bolagstyp är Enskild firma.

I Svenljunga så är Malins lagerförsäljning och direkt import i Svenljunga ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Svenljunga arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Svenljunga och i Västra Götalands län. Redan 2004-10-28 så skapades Malins lagerförsäljning och direkt import i Svenljunga och bolaget är har F-skattsedel Malins lagerförsäljning och direkt import i Svenljunga har haft det sedan 2004-11-18.

Malins lagerförsäljning och direkt import i Svenljunga är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-11-18

730203-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Svenljunga.

Just nu är Malins lagerförsäljning och direkt import i Svenljunga och det finns många bolag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Malins lagerförsäljning och direkt import i Svenljunga så går det att nå dem via telefon på 073-9566485 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Malins lagerförsäljning och direkt import i Svenljunga är Andersson, Malin Pernilla som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .