Restaurang Påarp

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Svenljunga och Restaurang Påarp är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Restaurang Påarp är ett av dem. Statusen för Restaurang Påarp är att Bolaget är aktivt.

Restaurang Påarp är ett Enskild firma och skapades 2007-05-23. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Svenljunga där bolaget finns i jobbar för att bolag som Restaurang Påarp ska trivas.

Restaurang Påarp är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-01. I Svenljunga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Restaurang och konferensverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Restaurang Påarp är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-01.

Idag är Restaurang Påarp och det finns flera bolag som är det idag i Svenljunga.

Vill man komma i kontakt med Restaurang Påarp så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0325-53001.

.

De som är på något sätt har med Restaurang Påarp är Mårtensson, Ingegerd Pernilla som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Restaurang Påarp har 740601-XXXX som sitt organisationsnummer.