Lastbilcentralen i Svenljunga - Tranemo ek. för.

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Lastbilcentralen i Svenljunga - Tranemo ek. för.. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Svenljunga här finns det många olika Ekonomisk förening. Lastbilcentralen i Svenljunga - Tranemo ek. för. tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Svenljunga jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Lastbilcentralen i Svenljunga - Tranemo ek. för. är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 765000-0909.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0325-10040 alternativt besöka eller skicka post till Lastbilcentralen i Svenljunga - Tranemo ek. för. på följande adress Kyrkog. 25, 512 50, Svenljunga.

Lastbilcentralen i Svenljunga - Tranemo ek. för. är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Lastbilcentralen i Svenljunga - Tranemo ek. för. så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . , , Gustafsson, Margaretha Louise som är född 1969 och har titeln Suppleant . Hartman, Bengt Georg som är född 1950 och har titeln Suppleant .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har tilländamål att utöva sådan sund och effektiv transportförsäljningsverksamhet, som främjar medlemmarnas ekonomi ska intressen.