Överlida Bostadsrättsförening

Västra Götalands län

Information

Överlida Bostadsrättsförening hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Svenljunga som är den kommunen där Överlida Bostadsrättsförening finns. I Svenljunga så finns det många olika Bostadsrättsförening och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Bostadsrättsförening. Överlida Bostadsrättsförening tillhör bolagstypen Bostadsrättsförening och företaget har ej F-skatt. Överlida Bostadsrättsförening har funnits sedan och 2003-08-09 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Överlida Bostadsrättsförening så kan ni göra det genom att skicka er post till Ternoffs v. 2, 512 60, Överlida men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Svenljunga arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Överlida Bostadsrättsförening har idag 765000-1899 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Jarhult, Lina Alice -Nilsson, Per Anders Börje är den som för stunden ansvarar för Överlida Bostadsrättsförening

Föreningen har till ändamål att genom förvärv och förvaltning av fast egendom i Överlida åt medlemmar upplåta bostäder under nytt- janderätt för obegränsad tid.

I Överlida Bostadsrättsförening så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jarhult, Lina Alice som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Harald Tobias som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars Daniel som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Per Anders Börje som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Tidesjö, Eva Marie Anita som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Eva Gunilla som är född 1948 och har titeln SuppleantNilsson, Laila Iréne som är född 1955 och har titeln Suppleant, Olsson, Kerstin Ingeborg som är född 1932 och har titeln Suppleant, Randelid, Knut Inge som är född 1929 och har titeln Suppleant.