Håcksviksknallen ek. för.

Västra Götalands län

Information

Håcksviksknallen ek. för. är ett av många företag som finns i Svenljunga. Det är nämligen den kommunen som Håcksviksknallen ek. för. finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Håcksviksknallen ek. för. som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1999-08-30.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Moga 3, 512 95, Håcksvik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Håcksviksknallen ek. för. så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0325-52123.

Svenljunga arbetar för att företag som Håcksviksknallen ek. för. ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Håcksviksknallen ek. för.. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att bedriva handel med livsmedel och dagligvaror, försäljning av bensin samt vara ombud för Svenska Spel.

Firmatecknare för Håcksviksknallen ek. för. är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Folke Johansson och Anders Mårtensson var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Håcksviksknallen ek. för. och det är följande personer, Aronsson, Arne Johan som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Claesson, Claes-Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Folke Lennart som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Karl Gunnar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Anders Ebbe som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Marina Irene som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot.

Organisationsnummer för Håcksviksknallen ek. för. är 769604-7153.