Hungs Leksak och Smyckesförsäljning på Marknad

Västra Götalands län

Information

Hungs Leksak och Smyckesförsäljning på Marknad är ett av många verksamheter som finns i Svenljunga. Det är nämligen den kommunen som Hungs Leksak och Smyckesförsäljning på Marknad finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Hungs Leksak och Smyckesförsäljning på Marknad som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1999-05-06.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hungs Leksak och Smyckesförsäljning på Marknad så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Svenljunga arbetar för att verksamheter som Hungs Leksak och Smyckesförsäljning på Marknad ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Hungs Leksak och Smyckesförsäljning på Marknad. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Försäljning av leksaker, smycken, godis, strumpor, kläder och väskor.

Firmatecknare för Hungs Leksak och Smyckesförsäljning på Marknad är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hungs Leksak och Smyckesförsäljning på Marknad och det är följande personer, le Xuan, Hung som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Hungs Leksak och Smyckesförsäljning på Marknad är 801222-XXXX.