Reptil Bygg Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Reptil Bygg Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Svenljunga som är den kommunen där Reptil Bygg Handelsbolag finns. I Svenljunga så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Reptil Bygg Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Reptil Bygg Handelsbolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Reptil Bygg Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ekäng, 512 65, Mjöbäck men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0325-34037.

Svenljunga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Reptil Bygg Handelsbolag har idag 916897-8873 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Reptil Bygg Handelsbolag

Entreprenadverksamhet inom byggbranschen och därmed förenlig verksamhet.

I Reptil Bygg Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Berndtsson, Jan Peter som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Nordling, Gert-Ove Ingvar som är född 1958 och har titeln Bolagsman, .