Två Sågare Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Två Sågare Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Svenljunga som är den kommunen där Två Sågare Handelsbolag finns. I Svenljunga så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Två Sågare Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har ej F-skatt. Två Sågare Handelsbolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Två Sågare Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kyrkbyn Kyrkängen, 512 64, Holsljunga men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5950713.

Svenljunga arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Två Sågare Handelsbolag har idag 916899-5703 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Två Sågare Handelsbolag

Sågverk, inköp och försäljning av virke.

I Två Sågare Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Norén, Lars-Åke Peder som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Sundström, Per Arne Martin som är född 1972 och har titeln Bolagsman, .