Svenljunga Träemballage Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Svenljunga Träemballage Handelsbolag är ett bolag som finns i Svenljunga. I Svenljunga Träemballage Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lind, Ulf Morgan som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Persson, Per Ulrik som är född 1969 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Svenljunga Träemballage Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Svenljunga Träemballage Handelsbolag på telefon 0325-10546.

Tillverkning av emballagelådor i trä och träpallar.

Idag är Svenljunga Träemballage Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Svenljunga Träemballage Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Svenljunga arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Svenljunga Träemballage Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Svenljunga Träemballage Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svenljunga Träemballage Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Svenljunga Träemballage Handelsbolag har 916899-5992 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.