DEKLONOMA Redovisning Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

DEKLONOMA Redovisning Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Svenljunga. Det är nämligen den kommunen som DEKLONOMA Redovisning Handelsbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

DEKLONOMA Redovisning Handelsbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1998-03-13. Men sedan 2007-09-06 så har DEKLONOMA Redovisning Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kindsv. 11, 512 50, Svenljunga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på DEKLONOMA Redovisning Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0325-611488.

Svenljunga arbetar för att bolag som DEKLONOMA Redovisning Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för DEKLONOMA Redovisning Handelsbolag. Det finns flera bolag i Västra Götalands län.

Konsultverksamhet inom redovisning, revision, bokslut, deklaration, ekonomisk rådgivning, datatjänster, bolagsbildningar, utbildning, inköp och försäljning av programvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för DEKLONOMA Redovisning Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till DEKLONOMA Redovisning Handelsbolag och det är följande personer, Olsson, Anders Thomas som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Olsson, Rigmor Mari-Ann som är född 1936 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för DEKLONOMA Redovisning Handelsbolag är 969648-6621.