Konsult o Redovisning Hasse Palmqvist Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Konsult o Redovisning Hasse Palmqvist Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Svenljunga. Det är nämligen den kommunen som Konsult o Redovisning Hasse Palmqvist Kommanditbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Konsult o Redovisning Hasse Palmqvist Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

Konsult o Redovisning Hasse Palmqvist Kommanditbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1998-08-24. Men sedan 1998-01-01 så har Konsult o Redovisning Hasse Palmqvist Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till By Ytterheden, 514 93, Ambjörnarp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Konsult o Redovisning Hasse Palmqvist Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0325-12741.

Svenljunga arbetar för att verksamheter som Konsult o Redovisning Hasse Palmqvist Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Konsult o Redovisning Hasse Palmqvist Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Bokföring, redovisning samt företagskonsultationer och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Konsult o Redovisning Hasse Palmqvist Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Konsult o Redovisning Hasse Palmqvist Kommanditbolag och det är följande personer, Palmqvist, Hasse William som är född 1951 och har titeln Komplementär, Torres Palmqvist, Jocelyn som är född 1959 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Konsult o Redovisning Hasse Palmqvist Kommanditbolag är 969652-3852.