Inquiry Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Inquiry Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Svenljunga som är den kommunen där Inquiry Handelsbolag finns. I Svenljunga så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Inquiry Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Inquiry Handelsbolag har haft sedan 2001-05-15. Inquiry Handelsbolag har funnits sedan och 2001-05-15 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Inquiry Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hallångsv. 12, 512 60, Överlida men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8504610.

Svenljunga arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Inquiry Handelsbolag har idag 969676-9646 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Inquiry Handelsbolag

Disc-Jockey verksamhet, ljud- och ljusuthyrning samt utföra lego-tillverkning utav slutsteg (förstärkare för ljud och musik), vi hyr ut oss själva till ett företag för att montera ihop och tillverka deras produkter.

I Inquiry Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Frisell, John Tobias Karl som är född 1980 och har titeln Bolagsman, Larsson, Martin Christian som är född 1981 och har titeln Bolagsman, .