MonteChristo Trotting Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

MonteChristo Trotting Handelsbolag är ett företag som finns i Svenljunga. I MonteChristo Trotting Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Aktiebolaget Palmiva som är född och har titeln Bolagsman, Svedberg, Sune Ingvar som är född 1932 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med MonteChristo Trotting Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå MonteChristo Trotting Handelsbolag på telefon .

Bolaget skall äga travhästar och idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är MonteChristo Trotting Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

MonteChristo Trotting Handelsbolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Svenljunga arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

MonteChristo Trotting Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och MonteChristo Trotting Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-11-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MonteChristo Trotting Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av Sune Svedberg.

MonteChristo Trotting Handelsbolag har 969696-4593 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.