Firma Selecta, Tage Flisbäck

Västra Götalands län

Information

311027-XXXX är organisationsnummer för företaget Firma Selecta, Tage Flisbäck. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Selecta, Tage Flisbäck är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svenljunga som är den kommunen som Firma Selecta, Tage Flisbäck finns i.

Firma Selecta, Tage Flisbäck har varit registrerat sedan 1961-05-27 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Selecta, Tage Flisbäck så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Firma Selecta, Tage Flisbäck är och det finns flera bolag i Svenljunga som också är .

Firmatecknare för Firma Selecta, Tage Flisbäck är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Selecta, Tage Flisbäck så kan ni göra det på telefon genom 0325-10490 eller genom brev på följande adress:

Rörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Selecta, Tage Flisbäck och det är Flisbäck, Lars Tage Harry som är född 1931 och har titeln Innehavare av enskild firma,