Svenljunga Bildelslager

Västra Götalands län

Information

Svenljunga Bildelslager är ett av många verksamheter som finns i Svenljunga. Det är nämligen den kommunen som Svenljunga Bildelslager finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Svenljunga Bildelslager som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1997-04-28. Men sedan 1996-01-01 så har Svenljunga Bildelslager varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Svenljunga Bildelslager så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0325-621045.

Svenljunga arbetar för att verksamheter som Svenljunga Bildelslager ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Svenljunga Bildelslager. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Inköp, reparationer, demontering och försäljning av fordon, fordonsdelar och skrot samt tillhörande konsultverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Svenljunga Bildelslager är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Svenljunga Bildelslager och det är följande personer, Karlsson, Rune Harry som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Svenljunga Bildelslager är 400718-XXXX.