Vildvuxet & Hemgjort Ulla Britt Bengtsson Mårdaklev

Västra Götalands län

Information

Vildvuxet & Hemgjort Ulla Britt Bengtsson Mårdaklev är ett av många företag som finns i Svenljunga. Det är nämligen den kommunen som Vildvuxet & Hemgjort Ulla Britt Bengtsson Mårdaklev finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Vildvuxet & Hemgjort Ulla Britt Bengtsson Mårdaklev är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

Vildvuxet & Hemgjort Ulla Britt Bengtsson Mårdaklev som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2002-10-01. Men sedan 1997-01-01 så har Vildvuxet & Hemgjort Ulla Britt Bengtsson Mårdaklev varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vildvuxet & Hemgjort Ulla Britt Bengtsson Mårdaklev så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0325-50068.

Svenljunga arbetar för att företag som Vildvuxet & Hemgjort Ulla Britt Bengtsson Mårdaklev ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Vildvuxet & Hemgjort Ulla Britt Bengtsson Mårdaklev. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Tillverkning och försäljning av marmelad, sylt, gelé, drycker, vinäger, inläggningar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Vildvuxet & Hemgjort Ulla Britt Bengtsson Mårdaklev är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vildvuxet & Hemgjort Ulla Britt Bengtsson Mårdaklev och det är följande personer, Bengtsson, Siv Ulla-Britt som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Vildvuxet & Hemgjort Ulla Britt Bengtsson Mårdaklev är 401102-XXXX.