Skiffer & Natursten i HILLARED

Västra Götalands län

Information

451225-XXXX är organisationsnummer för företaget Skiffer & Natursten i HILLARED. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skiffer & Natursten i HILLARED är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svenljunga som är den kommunen som Skiffer & Natursten i HILLARED finns i.

Skiffer & Natursten i HILLARED har varit registrerat sedan 1996-01-24 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Skiffer & Natursten i HILLARED så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Skiffer & Natursten i HILLARED är och det finns flera bolag i Svenljunga som också är .

Firmatecknare för Skiffer & Natursten i HILLARED är följande:

Vill ni komma i kontakt med Skiffer & Natursten i HILLARED så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Handelsagentur i natursten och byggmaterial.

Det finns olika personer som har en koppling med Skiffer & Natursten i HILLARED och det är Tyyskä, Sauli Matti som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,