Polygon Innovation

Västra Götalands län

Information

I Svenljunga finns det ett Enskild firma som heter Polygon Innovation. Det finns flera bolag som liknar Polygon Innovation i Västra Götalands län. Svenljunga är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Polygon Innovation är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-08-29 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1994-03-24 så har Polygon Innovation varit registrerat och sedan 2002-08-09 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Polygon Innovation och det finns fler bolag som är det i Svenljunga.

Vill man komma i kontakt med Polygon Innovation så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Polygon Innovation så kan ni göra det på 0325-629022.

Konstruktion, tillverkning och marknadsföring av utrustning för hobbyodling samt försäljning av förnödenheter i detta sammanhang. Konstruktion, tillverkning och försäljning av utrustning för agrar näringsverksamhet samt försäljning av förnödenheter i detta sammanhang.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Johansson, Runo Sven-Åke som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Polygon Innovation har 480303-XXXX som sitt organisationsnummer.