Skogsbyrån Svenljunga

Västra Götalands län

Information

I Svenljunga finns det ett Enskild firma som heter Skogsbyrån Svenljunga. Det finns flera verksamheter som liknar Skogsbyrån Svenljunga i Västra Götalands län. Svenljunga är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Skogsbyrån Svenljunga är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2008-10-30 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1995-08-23 så har Skogsbyrån Svenljunga varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Skogsbyrån Svenljunga och det finns fler verksamheter som är det i Svenljunga.

Vill man komma i kontakt med Skogsbyrån Svenljunga så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Skogsbyrån Svenljunga så kan ni göra det på 0325-13640.

Förmedling av skogs och jordbruksfastigheter samt övriga fastigheter. Utföra redovisning och ekonomisk rådgivning inom jord och skogsbruk, samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bondeson, Gunnar Sven Åke som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Skogsbyrån Svenljunga har 490729-XXXX som sitt organisationsnummer.