Firma Roger Andersson Bygg

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Svenljunga och Firma Roger Andersson Bygg är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Firma Roger Andersson Bygg är ett av dem. Statusen för Firma Roger Andersson Bygg är att Bolaget är aktivt.

Firma Roger Andersson Bygg är ett Enskild firma och skapades 1994-04-05. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Svenljunga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Firma Roger Andersson Bygg ska trivas.

Firma Roger Andersson Bygg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Svenljunga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Byggnadsverksamhet och fastighetsskötsel samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Firma Roger Andersson Bygg är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Firma Roger Andersson Bygg och det finns flera verksamheter som är det idag i Svenljunga.

Vill man komma i kontakt med Firma Roger Andersson Bygg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 033-105560.

.

De som är på något sätt har med Firma Roger Andersson Bygg är Andersson, Lars Sture Roger som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Firma Roger Andersson Bygg har 500111-XXXX som sitt organisationsnummer.