Södra Kinds Elektriska

Västra Götalands län

Information

510714-XXXX är organisationsnummer för bolaget Södra Kinds Elektriska. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Södra Kinds Elektriska är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svenljunga som är den kommunen som Södra Kinds Elektriska finns i.

Södra Kinds Elektriska har varit registrerat sedan 1979-01-16 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-06-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Södra Kinds Elektriska så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-06-23.

Södra Kinds Elektriska är och det finns flera bolag i Svenljunga som också är .

Firmatecknare för Södra Kinds Elektriska är följande:

Vill ni komma i kontakt med Södra Kinds Elektriska så kan ni göra det på telefon genom 0325-30388 eller genom brev på följande adress:

Elektriska installationer och reparationer.

Det finns olika personer som har en koppling med Södra Kinds Elektriska och det är Tilly, Ragnar Lennart som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,