C U D CONTACT

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Svenljunga och C U D CONTACT är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och C U D CONTACT är ett av dem. Statusen för C U D CONTACT är att Bolaget är aktivt.

C U D CONTACT är ett Enskild firma och skapades 2009-06-04. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Svenljunga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som C U D CONTACT ska trivas.

C U D CONTACT är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Svenljunga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Public relation med därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att C U D CONTACT är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är C U D CONTACT och det finns flera verksamheter som är det idag i Svenljunga.

Vill man komma i kontakt med C U D CONTACT så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0325-27150.

.

De som är på något sätt har med C U D CONTACT är Schillerås, Ulla Birgitta som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

C U D CONTACT har 520313-XXXX som sitt organisationsnummer.