Kullboarps Bygg & Skogstjänst

Västra Götalands län

Information

530416-XXXX är organisationsnummer för företaget Kullboarps Bygg & Skogstjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kullboarps Bygg & Skogstjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svenljunga som är den kommunen som Kullboarps Bygg & Skogstjänst finns i.

Kullboarps Bygg & Skogstjänst har varit registrerat sedan 1982-02-26 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kullboarps Bygg & Skogstjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Kullboarps Bygg & Skogstjänst är och det finns flera bolag i Svenljunga som också är .

Firmatecknare för Kullboarps Bygg & Skogstjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kullboarps Bygg & Skogstjänst så kan ni göra det på telefon genom 0325-52046 eller genom brev på följande adress:

Byggverksamhet, skogsavverkning samt transport av virke samt därmed förnlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kullboarps Bygg & Skogstjänst och det är Johansson, Lars Olof som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,