Bosses Handel & Måleri

Västra Götalands län

Information

Bosses Handel & Måleri är ett av många bolag som finns i Svenljunga. Det är nämligen den kommunen som Bosses Handel & Måleri finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bosses Handel & Måleri är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Bosses Handel & Måleri som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1983-04-28. Men sedan 1981-01-01 så har Bosses Handel & Måleri varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bosses Handel & Måleri så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0325-10913.

Svenljunga arbetar för att bolag som Bosses Handel & Måleri ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bosses Handel & Måleri. Det finns flera bolag i Västra Götalands län.

Försäljning av sportartiklar, uthyrning av fritidsartiklar. Service av skidor.Fösäljning av färg och tillbehör, målningsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bosses Handel & Måleri är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bosses Handel & Måleri och det är följande personer, Rapp, Bo Rickard som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Bosses Handel & Måleri är 550529-XXXX.