H. Lack AB

Västra Götalands län

Information

556056-2323 är organisationsnummer för bolaget H. Lack AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som H. Lack AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Svenljunga som är den kommunen som H. Lack AB finns i.

H. Lack AB har varit registrerat sedan 1951-12-11 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för H. Lack AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

H. Lack AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Svenljunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för H. Lack AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Vill ni komma i kontakt med H. Lack AB så kan ni göra det på telefon genom 0325-611880 eller genom brev på följande adress:
Vävareg. 9, 512 53, Svenljunga

Bolaget skall driva lackeringsverkstad samt ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med H. Lack AB och det är Österlund, Hans Göran som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Österlund, Lilian Anne-Katrin som är född 1951 och har titeln Suppleant, Bellhem, Gun-Lis Linnea som är född 1956 och har titeln Revisor, Carlsson, Per Anders som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor