Detowis Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Detowis Aktiebolag är ett företag som finns i Svenljunga. I Detowis Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wiseby, Arne Dennis som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wiseby, Tony Robert som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiseby, Annika Elisabeth som är född 1963 och har titeln Suppleant, Wilhelmsson, Leif Harald som är född 1950 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Detowis Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Detowis Aktiebolag på telefon 0325-611545.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av sport- och fritidsartiklar jämte import och export av dessa ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Detowis Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Detowis Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Svenljunga arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Detowis Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Detowis Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Detowis Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Wiseby, Arne Dennis -Wiseby, Tony Robert

Detowis Aktiebolag har 556085-4258 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.