Kalvsjöholmsbolaget Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Svenljunga och Kalvsjöholmsbolaget Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kalvsjöholmsbolaget Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kalvsjöholmsbolaget Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kalvsjöholmsbolaget Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1963-09-12. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Svenljunga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kalvsjöholmsbolaget Aktiebolag ska trivas.

Kalvsjöholmsbolaget Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Svenljunga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva anläggningsverksamhet med inriktning på grävning och sprängning, persontrafik genom taxirörelse samt detaljhandel med livsmedel samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kalvsjöholmsbolaget Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Kalvsjöholmsbolaget Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Svenljunga.

Vill man komma i kontakt med Kalvsjöholmsbolaget Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0325-51155.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Kalvsjöholmsbolaget Aktiebolag är Gustavsson, Bertil Claes-Åke som är född 1944 och har titeln VD, Gustavsson, Bertil Claes-Åke som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Laurén, Tord Erling som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustavsson, Berit Anna-Lisa som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Leif Olof som är född 1944 och har titeln Revisor, .

Kalvsjöholmsbolaget Aktiebolag har 556089-0625 som sitt organisationsnummer.