Star Trading i Svenljunga Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och handel med elektriska armaturer, handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Star Trading i Svenljunga Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Svenljunga så är Star Trading i Svenljunga Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Svenljunga arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Svenljunga och i Västra Götalands län. Redan 1969-01-28 så skapades Star Trading i Svenljunga Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Star Trading i Svenljunga Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Star Trading i Svenljunga Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556123-0300 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Svenljunga.

Just nu är Star Trading i Svenljunga Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Star Trading i Svenljunga Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0325-12000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Star Trading i Svenljunga Aktiebolag är Johansson, Christer Börje Hemming som är född 1952 och har titeln VD, Johansson, Christer Börje Hemming som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ellinore Karin Monica som är född 1952 och har titeln Suppleant, Johansson, Robert Johannes Artur som är född 1984 och har titeln Suppleant, Ivarsson, Kent Ove Bertil som är född 1949 och har titeln Revisor, Lundgren, Jan Erik som är född 1962 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .