Skoglunds Entreprenad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Svenljunga och Skoglunds Entreprenad Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Skoglunds Entreprenad Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Skoglunds Entreprenad Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Skoglunds Entreprenad Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1970-07-05. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Svenljunga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Skoglunds Entreprenad Aktiebolag ska trivas.

Skoglunds Entreprenad Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Svenljunga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva försäljning av tyger, sytillbehör, manufaktur, stuvar och blomsterförsäljning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skoglunds Entreprenad Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Skoglunds Entreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Svenljunga.

Vill man komma i kontakt med Skoglunds Entreprenad Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0325-10317.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Skoglunds Entreprenad Aktiebolag är Skoglund, Jan-Olov Harald som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Skoglund, Barbro Lillemor som är född 1946 och har titeln Suppleant, Nevby, Per Staffan som är född 1950 och har titeln Revisor, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Skoglunds Entreprenad Aktiebolag har 556137-3381 som sitt organisationsnummer.