Magnus Törngrens Bil AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Svenljunga och Magnus Törngrens Bil AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Magnus Törngrens Bil AB är ett av dem. Statusen för Magnus Törngrens Bil AB är att Bolaget är aktivt.

Magnus Törngrens Bil AB är ett Aktiebolag och skapades 1971-06-16. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Svenljunga där bolaget finns i jobbar för att bolag som Magnus Törngrens Bil AB ska trivas.

Magnus Törngrens Bil AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Svenljunga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva handel och försäljning av personbilar (även begagnade, inklusive generalagentur).

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Magnus Törngrens Bil AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1971-01-01.

Idag är Magnus Törngrens Bil AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Svenljunga.

Vill man komma i kontakt med Magnus Törngrens Bil AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-60256.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Magnus Törngrens Bil AB är Törngren, Jan Magnus som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Jan-Åke Georg som är född 1952 och har titeln Suppleant, Fransson, Rolf Gustaf Ingemar som är född 1942 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Magnus Törngrens Bil AB har 556148-0061 som sitt organisationsnummer.