Mölneby gård Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva lantbruk jämte handel med elektrisk energi ävensom idka därmed förenlig rörelse.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mölneby gård Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Svenljunga så är Mölneby gård Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Svenljunga arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Svenljunga och i Västra Götalands län. Redan 1972-03-13 så skapades Mölneby gård Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Mölneby gård Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556160-4488 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Svenljunga.

Just nu är Mölneby gård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Mölneby gård Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0325-30044 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mölneby gård Aktiebolag är Lennström, Per Martin Mauritz som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Lennström, Anders Martin Albert som är född 1965 och har titeln Suppleant, Pettersson, Gösta Lars-Olof som är född 1944 och har titeln Revisor, Wrane, Carl-Peter Bertil Kalle som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Lars-Olof Pettersson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Revisionsgruppen i Borås AB som är född och har titeln Revisor.