Skyarps Trä Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556188-8354 är organisationsnummer för verksamheten Skyarps Trä Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skyarps Trä Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Svenljunga som är den kommunen som Skyarps Trä Aktiebolag finns i.

Skyarps Trä Aktiebolag har varit registrerat sedan 1975-01-09 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Skyarps Trä Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Skyarps Trä Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Svenljunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skyarps Trä Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Skyarps Trä Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0325-53090 eller genom brev på följande adress:
SKYARP, 512 95, Håcksvik

Bolaget skall bedriva sågverksrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skyarps Trä Aktiebolag och det är Johansson, Anders Sören som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindahl, Hans Olof som är född 1961 och har titeln Suppleant, Bohman, Leif Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Synneby Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,