Petterssons Bil i Överlida Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning samt reparationer av begagnade bilar. Handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Petterssons Bil i Överlida Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Svenljunga så är Petterssons Bil i Överlida Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Svenljunga arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Svenljunga och i Västra Götalands län. Redan 1978-06-08 så skapades Petterssons Bil i Överlida Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Petterssons Bil i Överlida Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Petterssons Bil i Överlida Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1978-01-01

556197-1986 är organisationsnummret för företaget som finns i Svenljunga.

Just nu är Petterssons Bil i Överlida Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Petterssons Bil i Överlida Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0325-34019 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Pettersson, Lars Håkan

Följande personer är på något sätt aktiva inom Petterssons Bil i Överlida Aktiebolag är Pettersson, Lars Håkan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Stig-Ove Roger som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Jan Åke Torvald som är född 1957 och har titeln Suppleant, Ramnewall, Bengt Sören Axel som är född 1948 och har titeln Revisor, Mjöbäcks Bokförings & Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .