Svenljunga Byggnadsisolering Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Svenljunga finns det ett Aktiebolag som heter Svenljunga Byggnadsisolering Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Svenljunga Byggnadsisolering Aktiebolag i Västra Götalands län. Svenljunga är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Svenljunga Byggnadsisolering Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1983-04-14 så har Svenljunga Byggnadsisolering Aktiebolag varit registrerat och sedan 1985-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Svenljunga Byggnadsisolering Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Svenljunga.

Vill man komma i kontakt med Svenljunga Byggnadsisolering Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Holsljunga Tommared, 512 94, Svenljunga. Vi ni istället prata med Svenljunga Byggnadsisolering Aktiebolag så kan ni göra det på 0325-620000.

Bolaget skall bedriva byggnadsisolering, tillverkning av varor av sten och mineralull, tillverkning av lösullsmaskiner, handel med byggmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Börjesson, Lars Sören som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Börjesson, Mary Klara Ann-Kristin som är född 1954 och har titeln Suppleant, Renström, Per-Erik Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Svenljunga Byggnadsisolering Aktiebolag har 556227-7060 som sitt organisationsnummer.