Furulids Snickeri & Åkeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Svenljunga finns det ett Aktiebolag som heter Furulids Snickeri & Åkeri Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Furulids Snickeri & Åkeri Aktiebolag i Västra Götalands län. Svenljunga är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Furulids Snickeri & Åkeri Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1985-08-12 så har Furulids Snickeri & Åkeri Aktiebolag varit registrerat och sedan 1985-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Furulids Snickeri & Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Svenljunga.

Vill man komma i kontakt med Furulids Snickeri & Åkeri Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Bosgården Furulid 2, 512 65, Mjöbäck. Vi ni istället prata med Furulids Snickeri & Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det på 0325-34222.

Föremålet för bolagets verksamhet är snickeriverksamhet, i huvudsak tillverkning av delar till monteringsfärdiga trähus samt åkeriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andreasson, Ingrid Eleonor som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andreasson, Ingegerd Anette som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Andreasson, Stig Herman som är född 1925 och har titeln Ordinarie ledamot, Lönnesjö, Lars Per-Gunnar som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lars Erik som är född 1957 och har titeln Revisor, Winther, Anders Lars Erik som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas var för sig av -Andreasson, Ingegerd Anette -Andreasson, Ingrid Eleonor -Lönnesjö, Lars Per-Gunnar .

Furulids Snickeri & Åkeri Aktiebolag har 556261-4759 som sitt organisationsnummer.