AJAB Smide AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget bedriver tillverkning av portar, jordankare, smides- och reparationsverksamhet, äga och förvalta fastigheter, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AJAB Smide AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Svenljunga så är AJAB Smide AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Svenljunga arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Svenljunga och i Västra Götalands län. Redan 1986-02-06 så skapades AJAB Smide AB och bolaget är har F-skattsedel AJAB Smide AB har haft det sedan 1994-01-01.

AJAB Smide AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556272-3543 är organisationsnummret för bolaget som finns i Svenljunga.

Just nu är AJAB Smide AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med AJAB Smide AB så går det att nå dem via telefon på 0325-52023 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom AJAB Smide AB är Aronsson, Sven Gustav som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Aronsson, Carl Johan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Aronsson, Anna Eva Maria som är född 1980 och har titeln Suppleant, Aronsson, Frida Margareta som är född 1972 och har titeln Suppleant, Cederlund, Stig Olof Ingemar som är född 1950 och har titeln Revisor, Cederlund Revisor & Konsult AB som är född och har titeln Revisor.