Ulf Aronsson Bygg AB

Västra Götalands län

Information

Ulf Aronsson Bygg AB är ett av många bolag som finns i Svenljunga. Det är nämligen den kommunen som Ulf Aronsson Bygg AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ulf Aronsson Bygg AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Ulf Aronsson Bygg AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1987-07-01. Men sedan 1998-01-01 så har Ulf Aronsson Bygg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Gamla v. 7, 512 60, Överlida. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ulf Aronsson Bygg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0325-32699.

Svenljunga arbetar för att bolag som Ulf Aronsson Bygg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ulf Aronsson Bygg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva byggnadrörelse, konsulttjänster, förmedling och värdering avseende fastigheter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ulf Aronsson Bygg AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ulf Aronsson Bygg AB och det är följande personer, Aronsson, Ulf Conrad som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Aronsson, Linda Pernilla Ingeborg som är född 1976 och har titeln Suppleant, Wilhelmsson, Leif Harald som är född 1950 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ulf Aronsson Bygg AB är 556300-4208.