Svenljunga Sadelmakeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556340-8912 är organisationsnummer för verksamheten Svenljunga Sadelmakeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svenljunga Sadelmakeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Svenljunga som är den kommunen som Svenljunga Sadelmakeri Aktiebolag finns i.

Svenljunga Sadelmakeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-11-19 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Svenljunga Sadelmakeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Svenljunga Sadelmakeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Svenljunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Svenljunga Sadelmakeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Svenljunga Sadelmakeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0325-12385 eller genom brev på följande adress:
Borås v. 16, 512 53, Svenljunga

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av hästtillbehör, utöva förebyggande frisk- och hälsovård samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Svenljunga Sadelmakeri Aktiebolag och det är Larsson, Göran Niklas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Gösta Ingemar som är född 1948 och har titeln Suppleant, Gabre, Lars Johan som är född 1963 och har titeln Revisor,