Axelssons Bilservice i Svenljunga Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Svenljunga finns det ett Aktiebolag som heter Axelssons Bilservice i Svenljunga Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Axelssons Bilservice i Svenljunga Aktiebolag i Västra Götalands län. Svenljunga är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Axelssons Bilservice i Svenljunga Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1989-01-27 så har Axelssons Bilservice i Svenljunga Aktiebolag varit registrerat och sedan 1989-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Axelssons Bilservice i Svenljunga Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Svenljunga.

Vill man komma i kontakt med Axelssons Bilservice i Svenljunga Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Mårtenstorp Kroka, 512 93, Svenljunga. Vi ni istället prata med Axelssons Bilservice i Svenljunga Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva reparationer av bilar samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Axelsson, Dan Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lena Birgitta som är född 1968 och har titeln Suppleant, Ahlquist, Gerhard Vilhelm som är född 1935 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Axelssons Bilservice i Svenljunga Aktiebolag har 556350-3035 som sitt organisationsnummer.