J.B. Hedströms Åkeriverkstad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556357-2162 är organisationsnummer för verksamheten J.B. Hedströms Åkeriverkstad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som J.B. Hedströms Åkeriverkstad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Svenljunga som är den kommunen som J.B. Hedströms Åkeriverkstad Aktiebolag finns i.

J.B. Hedströms Åkeriverkstad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-04-18 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för J.B. Hedströms Åkeriverkstad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

J.B. Hedströms Åkeriverkstad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Svenljunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för J.B. Hedströms Åkeriverkstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hedström, Billy Lars Olof -Hedström, Joakim Owe Billy

Vill ni komma i kontakt med J.B. Hedströms Åkeriverkstad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0325-10102 eller genom brev på följande adress:
Spolareg. 4, 512 53, Svenljunga

Bolaget skall bedriva verkstadsrörelse för lastfordon samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med J.B. Hedströms Åkeriverkstad Aktiebolag och det är Hedström, Joakim Owe Billy som är född 1963 och har titeln VD, Hedström, Joakim Owe Billy som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomberg, Michael Gösta som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist, Monika Yvonne Elisabeth som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedström, Billy Lars Olof som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Schultz, Paul Hans-Olof som är född 1968 och har titeln RevisorKjellberg, Hans Kjell Elof som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,