Layan International AB

Västra Götalands län

Information

Layan International AB är en verksamhet som finns i Svenljunga. I Layan International AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wässbring, Klas Eije som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Sune som är född 1938 och har titeln Suppleant, Bohlin, Karl Göran Thomas som är född 1959 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Layan International AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Layan International AB på telefon 0325-661380.

Bolaget ska bedriva handel med skinnvaruprodukter och skor ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Layan International AB av bolagstypen Aktiebolag.

Layan International AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Svenljunga arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Layan International AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Layan International AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Layan International AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Layan International AB har 556359-3796 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.